L’URGELL ES PROMOCIONA A FITUR, MADRID

EL CONSELL COMARCAL DE L’URGELL PARTICIPA A LA FIRA FITUR DE MADRID

El Consell Comarcal de l’Urgell   està present a la fira de turisme  FITUR de Madrid,  del 22 al 26 de gener.   Fitur és l’esdeveniment anual del sector turístic més important que es realitza a l’Estat Espanyol i  el lloc de trobada del sector turístic a nivell nacional i internacional.  . La consellera comarcal de turisme Gràcia Auró i les tècniques de turisme han visitat els diferents pavellons, on  han pogut veure de primera mà les novetats, demostracions i les experiències turístiques  que s’exposen en el món del turisme. S’ha participat a trobades professionals, s’han realitzat contactes de promoció i s’ha ofert informació turística de l’Urgell, a l’estand del Patronat de Turisme Ara Lleida, situat al pavelló 7.

Aquest any és la 40ª edició amb la participació de 165 països i regions d’arreu del món, amb 10.487 empreses expositores.  El país soci d’enguany és Corea. Hi ha 10 pavellons dividits per temàtiques, on hi participen destinacions, empreses turístiques i agències de viatges de tot el món. Àfrica, Pròxim Orient, Amèrica, Europa, Entitats i Organismes Oficials  de l’estat espanyol , Àsia i Pacífic, empresa i tecnologia o associacions.

A Fitur hi ha diferents àrees especialitzades com són Fitur Health, Festivales, GAY(LGTBI), Screen, Talent, Techy i Know How &Esport, també hi ha trobades de negoci  i works Shops per tal que es puguin programar reunions entre agències de viatges, tour operadors, empreses turístiques o professionals del sector i es puguin tancar acords i noves propostes de promocions o de negocis.  

www.ifema.es/fitur

Utilitzem galetes per ajudar a proporcionar la millor experiència possible a la web. En utilitzar aquest lloc, vostè accepta l'ús de galetes. Més informació
Configuració