
El Consell Comarcal i l’Àrea de Turisme presents a la 44ª Fira de Calella i l’Alt Maresme, del 19 al 23 de setembre.
Aquest any, la fira està dedicada a les fires i festes de Lleida. A l'estand del Consell Comarcal s’hi mostra una decoració fresca i diferent, que representa amb les fulles d’un arbre fruiter, la varietat de recursos turístics i festes que hi ha a l’Urgell: paisatge, festes i fires, patrimoni, producte, gastronomia,…
De l’Urgell hi participen: el divendres 19, FiraTàrrega i Sound de Secà a la inauguració de la Fira.
El dissabte 20 al migdia, demostració i tast de ceba, a càrrec de la Fira de la Ceba de Ciutadilla. I a la tarda, demostració i maridatge de fang i vi de Verdú, a càrrec de l’Ajuntament de Verdú. El dilluns 22 a la tarda, demostració de cuina amb torró, a càrrec del Restaurant El Truc i Torrons Fèlix d’Agramunt.
L'Urgell, territori de festes, fires i productes de qualitat.
Aquest any, la fira està dedicada a les fires i festes de Lleida. A l'estand del Consell Comarcal s’hi mostra una decoració fresca i diferent, que representa amb les fulles d’un arbre fruiter, la varietat de recursos turístics i festes que hi ha a l’Urgell: paisatge, festes i fires, patrimoni, producte, gastronomia,…
De l’Urgell hi participen: el divendres 19, FiraTàrrega i Sound de Secà a la inauguració de la Fira.
El dissabte 20 al migdia, demostració i tast de ceba, a càrrec de la Fira de la Ceba de Ciutadilla. I a la tarda, demostració i maridatge de fang i vi de Verdú, a càrrec de l’Ajuntament de Verdú. El dilluns 22 a la tarda, demostració de cuina amb torró, a càrrec del Restaurant El Truc i Torrons Fèlix d’Agramunt.
L'Urgell, territori de festes, fires i productes de qualitat.