El cuiner Sergi de Meià, ens explica que és la Co-creació
Avui ha tingut lloc la formació telemàtica ,  Com crear vincles entre restauradors i productors locals de l'Urgell, a càrrec del cuiner i gastrònom Sergi de Meià. Hi han participat una vintena d'establiments que han pogut gaudir de les noves propostes i idees que ha exposat.
S'han mostrat les eines i nous conceptes per co-crear nous conceptes gastronòmics, valorar el territori, els productes gastronòmics i l'essència dels pobles, la seva història i tradició.
Cal repensar conceptes i si cal, crear-ne de nous. Cal treballar conjuntament entre tots els agents del territori. 
 
Organitzat amb el Departament d'Agricultura de la Generalitat , Associació Leader de Ponent i el Consell Comarcal de l'Urgell.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis i raons tècniques, per a millorar la teva experiència de navegació, per a emmagatzemar les teves preferències i, opcionalment, per a mostrar-te publicitat relacionada amb les teves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació. Hem inclòs algunes opcions de configuració que et permeten dir-nos exactament les cookies que prefereixes i les que no. Prem ACCEPTAR per a consentir totes les cookies. Prem CONFIGURACIÓ per a decidir les opcions que prefereixes. Per a obtenir més informació sobre les nostres cookies accedeix a la nostra Política de cookies aquí: Més informació
Configuració