Els restaurants de l'Urgell es formen amb el cuiner i gastrònom Sergi de Meià
Turisme Urgell  ha organitzat el 19 de juny  un curs d'escandalls i producte adreçat als restaurants de l'Urgell, amb el cuiner i gastrònom Sergi de Meià.

L'objectiu és analitzar costos, preus i  beneficis de l'establiment tenint en compte les despeses totals, així com la comunicació interna i les reunions d'equip. 
Hi ha participat una vintena de persones  de 10 restaurants.

Continuem treballant per a la promoció  de La Ruta Gastronòmica de l'Urgell, tot difonen la rica gastronomia i la qualitat dels productes locals. 

L'Urgell, sabors que inspiren!
 
Facebook Twitter LinkedIn WhatsApp
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis i raons tècniques, per a millorar la teva experiència de navegació, per a emmagatzemar les teves preferències i, opcionalment, per a mostrar-te publicitat relacionada amb les teves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació. Hem inclòs algunes opcions de configuració que et permeten dir-nos exactament les cookies que prefereixes i les que no. Prem ACCEPTAR per a consentir totes les cookies. Prem CONFIGURACIÓ per a decidir les opcions que prefereixes. Per a obtenir més informació sobre les nostres cookies accedeix a la nostra Política de cookies aquí: Més informació
Acceptar Rebutjar Gestionar Galetes