Turisme Urgell ha organitzat el 19 de juny un curs d'escandalls i producte adreçat als restaurants de l'Urgell, amb el cuiner i gastrònom Sergi de Meià.
L'objectiu és analitzar costos, preus i beneficis de l'establiment tenint en compte les despeses totals, així com la comunicació interna i les reunions d'equip.
Hi ha participat una vintena de persones de 10 restaurants.
Continuem treballant per a la promoció de La Ruta Gastronòmica de l'Urgell, tot difonen la rica gastronomia i la qualitat dels productes locals.
L'Urgell, sabors que inspiren!
L'objectiu és analitzar costos, preus i beneficis de l'establiment tenint en compte les despeses totals, així com la comunicació interna i les reunions d'equip.
Hi ha participat una vintena de persones de 10 restaurants.
Continuem treballant per a la promoció de La Ruta Gastronòmica de l'Urgell, tot difonen la rica gastronomia i la qualitat dels productes locals.
L'Urgell, sabors que inspiren!