Jornada tècnica: Com introduir el producte local i de proximitat als restaurants - 7 de novembre
Si ets un restaurant o un productor de proximitat, aquesta jornada t'interessa !

Com introduir el producte local i de proximitat als restaurants .

Dilluns 7 de novembre,  a l'espai Mas de Colom Casa Borges de Tàrrega.

Amb el cuiner i gastrònom Sergi de Meià. 

Inscripcions fins el 3 de novembre: promotur@urgell.cat
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis i raons tècniques, per a millorar la teva experiència de navegació, per a emmagatzemar les teves preferències i, opcionalment, per a mostrar-te publicitat relacionada amb les teves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació. Hem inclòs algunes opcions de configuració que et permeten dir-nos exactament les cookies que prefereixes i les que no. Prem ACCEPTAR per a consentir totes les cookies. Prem CONFIGURACIÓ per a decidir les opcions que prefereixes. Per a obtenir més informació sobre les nostres cookies accedeix a la nostra Política de cookies aquí: Més informació
Configuració Accepto