L'influencer francès Hervé Cuisine visita Agramunt, per descobrir el torró i la xocolata a la pedra
El 8 d'octubre l'influencer francès Hervé Cuisine ha visitat Agramunt per descobrir el torró d'Agramunt i la xocolata a la pedra. Ha conegut l'obrador de Torrons Fèlix i el Museu del Torró i la Xocolata, de Torrons Vicens, on ha descobert de primera mà, com es fabrica el torró i la xocolata, amb els seus sabors i textures. 

Activitat organitzada per l'Agència Catalana de Turisme i el Patronat de Turisme Ara Lleida, on hi ha col·laborat Turisme Urgell. 
Facebook Twitter LinkedIn WhatsApp
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis i raons tècniques, per a millorar la teva experiència de navegació, per a emmagatzemar les teves preferències i, opcionalment, per a mostrar-te publicitat relacionada amb les teves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació. Hem inclòs algunes opcions de configuració que et permeten dir-nos exactament les cookies que prefereixes i les que no. Prem ACCEPTAR per a consentir totes les cookies. Prem CONFIGURACIÓ per a decidir les opcions que prefereixes. Per a obtenir més informació sobre les nostres cookies accedeix a la nostra Política de cookies aquí: Més informació
Acceptar Rebutjar Gestionar Galetes