L'Urgell a la Ruta del Vi de Lleida
El Consell Comarcal de l'Urgell forma part de La Ruta del Vi de Lleida, associació  que engloba empreses i entitats que treballen per difondre el producte enoturístic de qualitat de les comarques de Lleida en la  qual hi ha  cellers, , restaurants, allotjaments i entitats del sector públic i privat  les Terres de Lleida, entre els quals també hi ha la DO Costers del Segre. 
De l'Urgell en formen part també els allotjaments Casa Arrufat de Nalec i el Festí dels Sentits de Sant Martí de Maldà. Els cellers Analec de Nalec, Boldú Viticultors i Cercavins de Verdú i  l'Olivera de Vallbona de les Monges. De restaurants hi ha el Restaurant Cal Menut de Belianes i l'agrobotiga Carviresa de Tàrrega. 

El Consell Comarcal de l'Urgell aposta per la promoció del territori turístic a través de l'enoturisme sostenible i la gastronomia; molt arrelada a l'Urgell. Una terra plena de vinyes i paisatges que conviden a gaudir i descobrir el territori rural de l'Urgell a través del vi, la gastronomia i els productes de qualitat.  
Més informació a www.rutadelvidelleida.cat
 
Utilitzem galetes per ajudar a proporcionar la millor experiència possible a la web. En utilitzar aquest lloc, vostè accepta l'ús de galetes. Més informació
Configuració