L’Àrea de turisme del Consell Comarcal de l’Urgell ha organitzat el 25 de novembre, una reunió de treball amb els restaurants que formen part de la Ruta Gastronòmica de l’Urgell.
Una trobada per exposar nous projectes de promoció turística del territori, la gastronomia i els productes de proximitat de l’Urgell per l’any 2025. La Ruta Gastronòmica de l’Urgell està formada per 21 restaurants que fomenten la gastronomia de qualitat, amb productes locals i sempre tenint en compte la sostenibilitat i el malbaratament alimentari.
L’any 2025 Catalunya serà Regió Mundial de la Gastronomia i es convertirà, d’aquesta manera, en la primera regió europea que rep aquesta distinció. El reconeixement confirma la consolidació d’un model turístic innovador i regeneratiu on la revolució gastronòmica de Catalunya va molt més enllà del restaurant i obre les portes a descobrir el territori i la producció alimentària local i singular.
La comarca de l’Urgell se suma a aquesta iniciativa amb la col·laboració de diferents agents públics i privats del territori, per promoure no només l’entorn turístic, sinó també la gastronomia, els productes de proximitat, la riquesa del paisatge i la varietat de restaurants de qualitat que hi ha a la zona.
L’objectiu d’aquesta reunió és treballar conjuntament per fomentar el turisme gastronòmic i posar en valor el talent humà i creatiu dels diferents restauradors. Uns amb una cuina innovadora, altres més creativa i altres més tradicional, però sense oblidar mai , els productes de proximitat de la comarca, amb el segell de Denominació d’Origen i Indicació Geogràfica Protegida.
Una trobada per exposar nous projectes de promoció turística del territori, la gastronomia i els productes de proximitat de l’Urgell per l’any 2025. La Ruta Gastronòmica de l’Urgell està formada per 21 restaurants que fomenten la gastronomia de qualitat, amb productes locals i sempre tenint en compte la sostenibilitat i el malbaratament alimentari.
L’any 2025 Catalunya serà Regió Mundial de la Gastronomia i es convertirà, d’aquesta manera, en la primera regió europea que rep aquesta distinció. El reconeixement confirma la consolidació d’un model turístic innovador i regeneratiu on la revolució gastronòmica de Catalunya va molt més enllà del restaurant i obre les portes a descobrir el territori i la producció alimentària local i singular.
La comarca de l’Urgell se suma a aquesta iniciativa amb la col·laboració de diferents agents públics i privats del territori, per promoure no només l’entorn turístic, sinó també la gastronomia, els productes de proximitat, la riquesa del paisatge i la varietat de restaurants de qualitat que hi ha a la zona.
L’objectiu d’aquesta reunió és treballar conjuntament per fomentar el turisme gastronòmic i posar en valor el talent humà i creatiu dels diferents restauradors. Uns amb una cuina innovadora, altres més creativa i altres més tradicional, però sense oblidar mai , els productes de proximitat de la comarca, amb el segell de Denominació d’Origen i Indicació Geogràfica Protegida.