Del 28 de setembre a l’1 d’octubre, l’Àrea de Turisme del Consell Comarcal de l’Urgell participa a la Fira de St. Miquel de Lleida dins l’espai “Aliments del territori i tu”, del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida.
A l’estand de l’Urgell hi ha material turístic per difondre el territori, els productes gastronòmics, la Ruta Gastronòmica de l’Urgell i l’Urgell caravanning friendly.
A l’espai central hi ha un showcooking o espai de demostració, on els productors i restaurants poden mostrar el seu producte i plats al públic. De l’Urgell hi participen el Restaurant El Truc d’Agramunt, el Restaurant Cal Marina d’Anglesola, i també hi haurà tastos i maridatges amb productes de proximitat de l’Urgell com són vins de l’Olivera de Vallbona de les Monges, vins, olis, pa , peres i torró amb IGP I Denominacions d’Origens Protegides, productes de Delícies de l’Ànec de Preixana, així com TalKual de Bellpuig que exposen la importància de l’aprofitament de les fruites i verdures, per lluitar contra el malbaratament alimentari.
A l’estand de l’Urgell hi ha material turístic per difondre el territori, els productes gastronòmics, la Ruta Gastronòmica de l’Urgell i l’Urgell caravanning friendly.
A l’espai central hi ha un showcooking o espai de demostració, on els productors i restaurants poden mostrar el seu producte i plats al públic. De l’Urgell hi participen el Restaurant El Truc d’Agramunt, el Restaurant Cal Marina d’Anglesola, i també hi haurà tastos i maridatges amb productes de proximitat de l’Urgell com són vins de l’Olivera de Vallbona de les Monges, vins, olis, pa , peres i torró amb IGP I Denominacions d’Origens Protegides, productes de Delícies de l’Ànec de Preixana, així com TalKual de Bellpuig que exposen la importància de l’aprofitament de les fruites i verdures, per lluitar contra el malbaratament alimentari.