Del 29 de setembre al 2 d’octubre Turisme Urgell participa a la Fira de St. Miquel de Lleida dins l’espai “Aliments del territori i tu”, del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida.
A l’estand de l’Urgell hi ha material turístic per difondre el territori, els productes gastronòmics, la Ruta Gastronòmica de l’Urgell i l’Urgell caravanningfriendly.
A l’espai central hi ha un showcooking o espai de demostració, on els establiments agroalimentaris i els restaurants poden mostrar el seu producte i els seus plats al públic.
Dijous 29 s'ha presentat la Ruta gastronòmica de l’Urgell, a càrrec de Gràcia Auró, consellera de Turisme, Fires i Consum del Consell Comarcal de l’Urgell. En els propers dies hi participaran també, el Restaurant Xopluc de Boldú, tast de vins de Boldú viticultors de Verdú, tast de cerveses Matoll de Belianes, l’empresa de fruites i verdures Talkual de Bellpuig i conserves Cal Senzill de Bellpuig.
A l’estand de l’Urgell hi ha material turístic per difondre el territori, els productes gastronòmics, la Ruta Gastronòmica de l’Urgell i l’Urgell caravanningfriendly.
A l’espai central hi ha un showcooking o espai de demostració, on els establiments agroalimentaris i els restaurants poden mostrar el seu producte i els seus plats al públic.
Dijous 29 s'ha presentat la Ruta gastronòmica de l’Urgell, a càrrec de Gràcia Auró, consellera de Turisme, Fires i Consum del Consell Comarcal de l’Urgell. En els propers dies hi participaran també, el Restaurant Xopluc de Boldú, tast de vins de Boldú viticultors de Verdú, tast de cerveses Matoll de Belianes, l’empresa de fruites i verdures Talkual de Bellpuig i conserves Cal Senzill de Bellpuig.