La primavera a l’Urgell, escenaris que inspiren
 

T’agrada fotografiar els paisatges, els pobles i els escenaris de l’Urgell?
Ara, fer-ho durant aquesta primavera té premi!
Amb els primers brots primaverals i les ganes de contacte amb la natura, des de Turisme Urgell engeguem un nou concurs fotogràfic d’Instagram.
Guanya un cap de setmana per a sis persones a la casa rural La Torre del Codina, al Talladell.

Què has de fer per participar-hi?

BASES
Per poder participar en el concurs fotogràfic La primavera a l’Urgell, escenaris que inspiren, cal seguir les indicacions següents:
1. Realitza les fotografies tenint com a referència la temàtica del concurs: La primavera a l’Urgell, escenaris que inspiren. Les fotografies han de ser de la comarca de l’Urgell i cal indicar-ne la ubicació, sigui al text o geolocalitzant la foto.
2. Etiqueta les fotografies amb els hashtags #concursprimaveraurgell2021 i #turismeurgell
3. Segueix el perfil d'Instagram @turismeurgell
4. Entraran a concurs les fotografies publicades a Instagram del 20 de març al 18 d’abril de 2021, ambdós inclosos.
5. Recorda que, per poder visualitzar les imatges, és indispensable tenir un perfil públic a Instagram.
6. No hi ha límit de participació. Pots penjar tantes fotografies com vulguis!

L' ALLOTJAMENT
La Torre del Codina és una casa rural ecològica i autosostenible, construïda l’any 1753 i situada al terme de Tàrrega, en un entorn paisatgístic, històric i natural privilegiat.

Es tracta del primer establiment sostenible de la comarca de l'Urgell que ha obtingut el reconeixement internacional de BIOSPHERE Sustainable Lifestyle i que atorga l'Institut de Turisme Responsable (ITR).

La Torre del Codina disposa d'energies alternatives i es basa en el turisme sostenible i d’experiències. Durant l’estada, podràs contemplar el patrimoni de la pedra seca, juntament amb la flora i la fauna autòctones i gaudiràs d’una atenció única i personalitzada.PREMI
La persona guanyadora haurà de reservar* prèviament l’allotjament concretant la data d’estada amb el propietari i tenint en compte la disponibilitat de places lliures.
El premiat o premiada rebrà un val per correu electrònic que haurà de presentar obligatòriament en arribar a l’allotjament.
En cas que no pugui gaudir del premi en les dates indicades, la persona guanyadora podrà regalar l’estada notificant prèviament les dades de contacte de les persones afortunades.

EL VEREDICTE
Entre tots els participants, el jurat del concurs escollirà la fotografia guanyadora d’acord amb l’originalitat i la qualitat artística del conjunt de propostes presentades.

El jurat estarà format per 5 representants del Consell Comarcal de l’Urgell de presidència, gerència i àrea de turisme i 1 representant de l’empresa Deparaula.

El jurat emetrà públicament el seu veredicte el dia 26 d’abril de 2021 a través del perfil de Turisme l’Urgell i etiquetant la persona guanyadora.

La persona guanyadora haurà de posar-se en contacte amb l’organització del concurs a través del correu turisme@urgell.cat i enviar la fotografia original.

*La reserva estarà condicionada per les restriccions a causa de la Covid-19.
Cal tenir en compte que les dades dels participants no seran incorporades a cap fitxer del Consell Comarcal de l’Urgell. L’organització no es fa responsable de fallades i errors en els sistemes informàtics. La participació en el concurs implica l’acceptació de totes les bases.

Guanyador del concurs fotogràfic d'Instagram : La primavera a l'Urgell, escenaris que inspiren


El guanyador del concurs fotogràfic  d'Instagram de Turisme Urgell, La primavera a l'Urgell, escenaris que inspiren, ha estat Miki Soriano de Bellpuig @mikismj, amb una bonica imatge de primavera de la zona de Belianes i Preixana, a l'Urgell.  Ha guanyat  un cap de setmana a l'allotjament La Torre del Codina del Talladell. 

Hi han participat molts instagramers, amb prop de 200 fotos participants.
Guanyador del concurs fotogràfic d'Instagram : La primavera a l'Urgell, escenaris que inspiren
ENTREGA DEL PREMI AL GUANYADOR DEL CONCURS:

Ja tenim guanyador del concurs fotogràfic d'Instagram