
L’Àrea de turisme del Consell Comarcal de l’Urgell ha organitzat juntament amb el celler l’Olivera de Vallbona de les Monges l’activitat d’enoturisme, L’Urgell, música entre vinyes, el divendres 25 de juliol, dins els actes de Catalunya, Regió Mundial de la Gastronomia 2025, liderada pel Departament d’Agricultura de la Generalitat de Catalunya, amb el projecte 12 mesos, 12 paisatges . Amb aquesta activitat , Turisme Urgell vol donar a conèixer la Ruta Gastronòmica de l’Urgell, que fomenta els paisatges, els productes locals i la cuina de qualitat i de proximitat de la comarca.
L’objectiu d’aquesta acció és la descoberta dels paisatges de vinyes, els cellers i la música amb una activitat experiencial i divertida, dins d’un entorn privilegiat com són les vinyes de la Vall del Corb, al sud de l’Urgell.
El públic ha gaudit d’una vesprada que ha començat amb una visita guiada entre vinyes a càrrec del celler l’Olivera de Vallbona de les Monges, per conèixer el procès que segueixen, com creixen, com es cuiden, es cull el raïm, els tipus i varietats existents i finalment, esdevé un vi deliciós, de gran qualitat i sabor, amb Denominació d’Origen Costers del Segre. Tot seguit, tast de vins a càrrec del celler l’Olivera i música en directe amb el grup Fratelli la Strada.
Aquesta acció ha apropat als visitants al món rural i la història del vi , en un entorn natural que cal cuidar, conservar, i conèixer. Una vetllada agradable i amena per gaudir dels vespres d’estiu, connectant amb el paisatge, la terra i l’entorn rural.
Aquesta acció ha comptat amb el suport del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida i el Departament d’Agricultura , dins els actes de la Regió Mundial de la Gastronomia.
L’objectiu d’aquesta acció és la descoberta dels paisatges de vinyes, els cellers i la música amb una activitat experiencial i divertida, dins d’un entorn privilegiat com són les vinyes de la Vall del Corb, al sud de l’Urgell.
El públic ha gaudit d’una vesprada que ha començat amb una visita guiada entre vinyes a càrrec del celler l’Olivera de Vallbona de les Monges, per conèixer el procès que segueixen, com creixen, com es cuiden, es cull el raïm, els tipus i varietats existents i finalment, esdevé un vi deliciós, de gran qualitat i sabor, amb Denominació d’Origen Costers del Segre. Tot seguit, tast de vins a càrrec del celler l’Olivera i música en directe amb el grup Fratelli la Strada.
Aquesta acció ha apropat als visitants al món rural i la història del vi , en un entorn natural que cal cuidar, conservar, i conèixer. Una vetllada agradable i amena per gaudir dels vespres d’estiu, connectant amb el paisatge, la terra i l’entorn rural.
Aquesta acció ha comptat amb el suport del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida i el Departament d’Agricultura , dins els actes de la Regió Mundial de la Gastronomia.