
L’Àrea de turisme del Consell Comarcal de l’Urgell ha dissenyat un nou material turístic que aglutina els RESTAURANTS ADHERITS A LA RUTA GASTRONÒMICA DE L’URGELL.
Enguany, dins els actes de Catalunya, Regió Mundial de la Gastronomia, liderada pel Departament d’Agricultura de la Generalitat de Catalunya, amb el projecte 12 mesos, 12 paisatges esdevenen diversos actes i activitats per promoure la gastronomia, els productes i els paisatges, arreu. El Consell Comarcal de l’Urgell s’ha sumat a la iniciativa amb accions com L'Urgell, música entre vinyes, la promoció dels restaurants que elaboren receptes amb fruita, farines i cereals els mesos de juliol i agost, i ara, amb la publicació d’aquest fulletó dels Restaurants.
La Ruta Gastronòmica de l’Urgell permet recórrer i descobrir la gastronomia de l’Urgell, tot seguint els tres rius, i gaudint dels paisatges, els colors i els sabors.
En aquesta publicació hi ha els 20 restaurants que formen part de La Ruta Gastronòmica de l’Urgell, que aposta pel patrimoni, la gastronomia, els paisatges i els productes de proximitat sense renunciar a la innovació.
El Truc, Blanc i Negre i Atípic d’Agramunt
Cal Marina i Llavall d’Anglesola
Cal Menut de Belianes
Cafè Avenç i La Fontana de Bellpuig
Xopluc de Boldú
Restaurant 2007 de La Fuliola
Centro de Maldà
Iberik Rocallaura de Rocallaura
Daus, El Celler de l’Artista, El Gat, La Cava, Tastimotant i Níam de Tàrrega
Catalunya i Hostal del Carme de Vilagrassa
Els requisits per formar part de La Ruta Gastronòmica són utilitzar productes de Km 0, disposar a la carta, de vins i caves de l’Urgell, utilitzar productes de proximitat de la comarca, oli d’oliva, pa, fruita, carns, torró entre altres.
Amb aquesta acció, Turisme Urgell vol donar a conèixer la Ruta Gastronòmica de l’Urgell, que fomenta els paisatges, els productes locals i la cuina de qualitat i de proximitat de l’Urgell, mostrant informació i imatges dels establiments que en formen part , amb receptes delicioses que es poden degustar com són els caragols a la llauna, peus de porc, espatlla de cabrit, canelons , carxofes de l’Urgell, entre altres.
Es poden trobar a l’Oficina Comarcal de Turisme de l’Urgell, i properament als restaurants i oficines de turisme.
Aquesta acció ha comptat amb el suport del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida i el Departament d’Agricultura , dins els actes de la Regió Mundial de la Gastronomia.
Enguany, dins els actes de Catalunya, Regió Mundial de la Gastronomia, liderada pel Departament d’Agricultura de la Generalitat de Catalunya, amb el projecte 12 mesos, 12 paisatges esdevenen diversos actes i activitats per promoure la gastronomia, els productes i els paisatges, arreu. El Consell Comarcal de l’Urgell s’ha sumat a la iniciativa amb accions com L'Urgell, música entre vinyes, la promoció dels restaurants que elaboren receptes amb fruita, farines i cereals els mesos de juliol i agost, i ara, amb la publicació d’aquest fulletó dels Restaurants.
La Ruta Gastronòmica de l’Urgell permet recórrer i descobrir la gastronomia de l’Urgell, tot seguint els tres rius, i gaudint dels paisatges, els colors i els sabors.
En aquesta publicació hi ha els 20 restaurants que formen part de La Ruta Gastronòmica de l’Urgell, que aposta pel patrimoni, la gastronomia, els paisatges i els productes de proximitat sense renunciar a la innovació.
El Truc, Blanc i Negre i Atípic d’Agramunt
Cal Marina i Llavall d’Anglesola
Cal Menut de Belianes
Cafè Avenç i La Fontana de Bellpuig
Xopluc de Boldú
Restaurant 2007 de La Fuliola
Centro de Maldà
Iberik Rocallaura de Rocallaura
Daus, El Celler de l’Artista, El Gat, La Cava, Tastimotant i Níam de Tàrrega
Catalunya i Hostal del Carme de Vilagrassa
Els requisits per formar part de La Ruta Gastronòmica són utilitzar productes de Km 0, disposar a la carta, de vins i caves de l’Urgell, utilitzar productes de proximitat de la comarca, oli d’oliva, pa, fruita, carns, torró entre altres.
Amb aquesta acció, Turisme Urgell vol donar a conèixer la Ruta Gastronòmica de l’Urgell, que fomenta els paisatges, els productes locals i la cuina de qualitat i de proximitat de l’Urgell, mostrant informació i imatges dels establiments que en formen part , amb receptes delicioses que es poden degustar com són els caragols a la llauna, peus de porc, espatlla de cabrit, canelons , carxofes de l’Urgell, entre altres.
Es poden trobar a l’Oficina Comarcal de Turisme de l’Urgell, i properament als restaurants i oficines de turisme.
Aquesta acció ha comptat amb el suport del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida i el Departament d’Agricultura , dins els actes de la Regió Mundial de la Gastronomia.