
L’any 2025 Catalunya és la Regió Mundial de la Gastronomia i es converteix, d’aquesta manera, en la primera regió europea que rep aquesta distinció. El reconeixement confirma la consolidació d’un model turístic innovador i regeneratiu on la revolució gastronòmica de Catalunya va molt més enllà del restaurant i obre les portes a descobrir el territori i la producció alimentària local i singular.
L’Àrea de turisme del Consell Comarcal de l’Urgell, adherida a aquesta iniciativa i acabant la promoció de les receptes de juliol amb fruita dolça de l'Urgell, organitza aquest mes d'agost una campanya per promocionar el cereal i la farina del nostre territori amb la col·laboració de diferents restaurants que formen part de la Ruta Gastronòmica de l'Urgell, dins el projecte L’Urgell, 12 mesos, 12 paisatges.
Així doncs, 9 restaurants s'uneixen per mostrar receptes i plats exquisits elaborats amb farines i cereals. Restaurants d’Agramunt, Bellpuig, La Fuliola, Belianes, Tàrrega i Vilagrassa.
Més informació a www.turismeurgell.cat . Per consultar horaris i disponibilitat dels restaurants, cal contactar-hi directament.
L’Àrea de turisme del Consell Comarcal de l’Urgell, adherida a aquesta iniciativa i acabant la promoció de les receptes de juliol amb fruita dolça de l'Urgell, organitza aquest mes d'agost una campanya per promocionar el cereal i la farina del nostre territori amb la col·laboració de diferents restaurants que formen part de la Ruta Gastronòmica de l'Urgell, dins el projecte L’Urgell, 12 mesos, 12 paisatges.
Així doncs, 9 restaurants s'uneixen per mostrar receptes i plats exquisits elaborats amb farines i cereals. Restaurants d’Agramunt, Bellpuig, La Fuliola, Belianes, Tàrrega i Vilagrassa.
Més informació a www.turismeurgell.cat . Per consultar horaris i disponibilitat dels restaurants, cal contactar-hi directament.