Èxit de la jornada sobre producte local i restaurants de l'Urgell
L’Àrea de Turisme del Consell Comarcal de l’Urgell juntament amb l’Associació Leader de Ponent van organitzar  el dilluns 7 de novembre, la jornada Com introduir el producte local i de proximitat als restaurants.  
 
L’Espai Mas de Colom Casa Borges de Tàrrega va acollir  prop de 40 persones provinents del sector turístic de la restauració, productors alimentaris de proximitat i tècnics de turisme, entre altres de la comarca i d’altres indrets.  
 
La consellera comarcal de Turisme, Gràcia Auró, va presentar la jornada que va dinamitzar el cuiner i gastrònom Sergi de Meià.  Aquesta formació ha posat en contacte a les empreses productores del territori i els restaurants,  per tal de valoritzar el producte local i introduir-lo a la restauració. És fonamental establir nous vincles entre productors i restauradors per crear sinèrgies i nous projectes gastronòmics.  
Es va convidar a les persones assistents a treballar amb  una economia circular i col·laborativa,  provar noves experiències gastronòmiques ; tot apostant  per la qualitat, el  bon producte i un servei de qualitat , per contribuir a la satisfacció dels clients  i la promoció del territori urgellenc.
 
Aquesta acció forma part de la promoció de la ruta gastronòmica de l’Urgell, per difondre turísticament el territori,  els productes de proximitat i la rica gastronomia de la comarca. 
 
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis i raons tècniques, per a millorar la teva experiència de navegació, per a emmagatzemar les teves preferències i, opcionalment, per a mostrar-te publicitat relacionada amb les teves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació. Hem inclòs algunes opcions de configuració que et permeten dir-nos exactament les cookies que prefereixes i les que no. Prem ACCEPTAR per a consentir totes les cookies. Prem CONFIGURACIÓ per a decidir les opcions que prefereixes. Per a obtenir més informació sobre les nostres cookies accedeix a la nostra Política de cookies aquí: Més informació
Configuració Accepto