El Fòrum gastronòmic de Barcelona ha tingut lloc del 7 al 9 de novembre al Pavelló 8 del Recinte de Montjuïc. El dimecres 9 de novembre Turisme Urgell hi participa dins l’espai “Aliments del territori i tu”, del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida.
A l’estand de l’Urgell hi havia material de la Ruta Gastronòmica de l’Urgell i productes de proximitat perquè els visitants puguin descobrir el territori.
Aquest fòrum és el punt de trobada dels professionals del sector de la restauració, dels productes de proximitat i d’altres agents públics i privats que ofereixen propostes novedoses i diferencials dins el món de la gastronomia, amb demostracions, tastos, xerrades i maridatges.
La consellera comarcal de Turisme, Fires i Consum, Gràcia Auró ha presentat la Ruta gastronòmica de l’Urgell , en el marc d’ un maridatge del vins de la DO Costers del Segre, mostrant que la comarca es pot conèixer a partir de la descoberta de la rica i variada gastronomia, plena de productes de proximitat de l’Urgell
A l’estand de l’Urgell hi havia material de la Ruta Gastronòmica de l’Urgell i productes de proximitat perquè els visitants puguin descobrir el territori.
Aquest fòrum és el punt de trobada dels professionals del sector de la restauració, dels productes de proximitat i d’altres agents públics i privats que ofereixen propostes novedoses i diferencials dins el món de la gastronomia, amb demostracions, tastos, xerrades i maridatges.
La consellera comarcal de Turisme, Fires i Consum, Gràcia Auró ha presentat la Ruta gastronòmica de l’Urgell , en el marc d’ un maridatge del vins de la DO Costers del Segre, mostrant que la comarca es pot conèixer a partir de la descoberta de la rica i variada gastronomia, plena de productes de proximitat de l’Urgell