Petit recorregut circular pel curs mitjà del riu Corb, amb sortida i arribada al poble medieval de Guimerà. Molt bones vistes des de dalt de la torre de Guimerà, des del Santuari de la Bovera, i també des del Castell de Ciutadilla.

COM ÉS LA RUTA
Fàcil. Amb cotxe. D’ una distància d’uns 20 km.

DURADA
Matí i tarda.

ESTÀ ADAPTADA
Si, excepte l’ ascensió al Pilar d’Almenara ja que es tracta d’ una torre de 14 m amb unes escales que presenten una mica de dificultat.

QUÈ HI PODEM VEURE

• Ruta per Agramunt visitant el Parc Riella a la llera del riu Sió, es tracta d’un original parc amb tres itineraris que integren l’univers poètic de Guillem Viladot. El Parc està dissenyat en forma de vuit com el símbol d’infinit, i inclou composicions que interpreten diferents poemes.

• Per als més llaminers teniu parada obligada al Museu del Torró i de la Xocolata d’Agramunt, i posteriorment degustar una xocolata en alguna de les xocolateries de la vila.

• No us perdeu la visita a l’espai de la poesia visual de Guillem Viladot, Lo Pardal i també, a l’Espai Guinovart , una experiència cultural única per descobrir l’obra del pintor Josep Guinovart.

• Per aquelles famílies més divertides amb ganes de passar nervis i intriga, heu de visitar l’Escape Castle Adventure de Montclar. Teniu 60 minuts per escapar-vos, sereu capaços? • A 1,5 km es troba el Pilar d’Almenara, torre de guaita de 14 m d’alçada des d’ on es gaudeixen unes espectaculars postes de sol.

• Per als més aventurers, sempre que sigui de juny a octubre, és divertit endinsar-vos a l’ únic Laberint de blat de moro que hi ha a Catalunya, a la població de Castellserà a només 10 km de distància.

LLOC PER FER UNA BONA FOTO:
Des de dalt del Pilar d'Almenara