Per Iberik Rocallaura Balneari (Rocallaura)



PREPARACIÓ:

1. Escorreu el bacallà i assequeu-lo bé, amb paper absorbent.

2. Esmicoleu-lo amb els dits fins que quedin trossos petits. Reserveu-los en un bol a la nevera.

3. Talleu el pebrot, la ceba i el tomàquet a tires molt fines.

4. Prepareu una vinagreta de dues parts d’oli per una de vinagre. Salpebreu-la.

5. Barregeu el bacallà amb les verdures i la vinagreta. Deixeu-ho reposar a la nevera 45 min, perquè es barregin bé els sabors.

6. Assequeu les olives negres al microones, a màxima potència, 15 min, i piqueu-les en un morter fins a aconseguir que es facin pols.

7. Peleu els grans d’all i talleu-los a làmines.

8. Fregiu les làmines d’all fins que quedin daurades, sense que es cremin.

9. Serviu el bacallà calent amb la pols d’oliva i les làmines d’all per sobre.