• Agenda
    • Agenda Cultural de l'Urgell
    • Agenda Trimestral Ara Lleida
  • Contactar
  • Idioma
    • Català
      Català
    • Castellano
      Castellano
    • English
      English
    • Français
      Français
Turisme Urgell
Turisme Urgell
  • L'URGELL
    • Situació
    • Com arribar-hi
    • Geografia
    • Història
    • Poble a Poble
    • Mapa
  • QUÈ FER
  • ON DORMIR
  • GASTRONOMIA
  • NOVETATS
  • NOTÍCIES
  • MULTIMÈDIA
  • LINKS
  • INFO
02
  1. Ruta Gastronòmica de l'Urgell
  2. Receptes

Receptes

Canelons de l'àvia

Canelons de l'àvia

 Restaurant Xopluc (Boldú)   PREPARACIÓ 1. Per al farcit: talleu la ceba a trossos grossos i poseu-la en una safata de forn. Al damunt, poseu-hi les cuixes de pollastre. Salpebreu-...

+info
Tupina

Tupina

 Restaurant La Cava (Tàrrega) La tupina és una recepta de la regió de Lleida i la Franja, fins a l’Aragó i València (on en diuen frito). És un elaborat de porc que es feia gairebé ...

+info
Filets de llenguado al torró d'Agramunt

Filets de llenguado al torró d'Agramunt

 Restaurant Blanc i Negre (Agramunt)   PREPARACIÓ: 1. En una paella, fregiu els llenguados salpebrats. Filetegeu-los en quatre meitats i reserveu-les. 2. En una cassola mitjana, de...

+info
Filet de porc ral amb reducció de ratafia i daus de verdures i poma

Filet de porc ral amb reducció de ratafia i daus de verdures i poma

 Restaurant Daus (Tàrrega)   PREPARACIÓ: 1. Per a la salsa: en un cassó, poseu la ratafia i deixeu-la reduir a la meitat. 2. Afegiu-hi el brou de carn i reduïu-lo fins que tingui t...

+info
Bacallà a la llauna a l'estil de la Carme

Bacallà a la llauna a l'estil de la Carme

 Restaurant Vallbonacafè (Vallbona de les Monges)   PREPARACIÓ: 1. Arrebosseu el bacallà amb la farina. Salpebreu-lo i fregiu-lo en oli. Reserveu-lo. 2. Sofregiu l’all. Afegiu-hi e...

+info
Espatlla de cabrit

Espatlla de cabrit

 Restaurant  Hostal del Carme (Vilagrassa) PREPARACIÓ: 1. Escalfeu el forn només a la part de baix, a 150 °C. Si teniu forn de vapor, meitat aigua-meitat calor. Si no en teniu, a l...

+info
Foie-gras semicuit amb melmelada

Foie-gras semicuit amb melmelada

 Restaurant Cal Menut (Belianes) PREPARACIÓ: 1. El fetge és un producte delicat; per tant, procureu que estigui el mínim de temps possible fora de la nevera. Manipuleu-lo amb guant...

+info
Cassola de caragols

Cassola de caragols

 Restaurant  Cal Marina (Anglesola) Són proporcions per fer-ne una cassola gran (ingredients per a 25 persones), ja que tradicionalment la cassola de caragols es cuinava en un mome...

+info
Esqueixada

Esqueixada

 Iberik Rocallaura Balneari (Rocallaura) PREPARACIÓ: 1. Escorreu el bacallà i assequeu-lo bé, amb paper absorbent. 2. Esmicoleu-lo amb els dits fins que quedin trossos petits. Rese...

+info
Pera DOP Lleida al vi, amb mascarpone, canyella, taronja i reducció del seu suc

Pera DOP Lleida al vi, amb mascarpone, canyella, taronja i reducció del seu suc

 Restaurant Art-Tapa (Tàrrega) PREPARACIÓ: 1. Netegeu les peres i peleu-les. 2. En un cassó, poseu el vi, el sucre, la canyella, l’anís estrellat, els twists de llimona i taronja i...

+info
Tripa de porc

Tripa de porc

Restaurant Llavall (Anglesola) PREPARACIÓ: 1. Poseu l’os blanc en una cassola amb una mica d’oli. 2. Talleu la cansalada ibèrica a tires i el xoriço a rodanxes, i sofregiu-ho a la ...

+info
Coca de recapte

Coca de recapte

 Restaurant Níam (Tàrrega) PREPARACIÓ: 1. Per a la coca: mescleu els ingredients i amasseu-los fins que quedi una massa compacta. 3. Deixeu-la reposar amb paper film i una mica d’o...

+info
Peus desossats farcits de ceps i botifarra negra

Peus desossats farcits de ceps i botifarra negra

 Restaurant 2007 (La Fuliola) PREPARACIÓ: 1. Poseu els peus de porc en una cassola amb aigua freda, dues cebes senceres, les fulles de llorer, sal i la copa de vi blanc, i deixeu-h...

+info
Caragols a la llauna

Caragols a la llauna

 Restaurant Catalunya (Vilagrassa) PREPARACIÓ: 1. Col·loqueu els caragols en una llauna, de cap per amunt, i afegiu-hi sal i oli d’oliva. 2. Coeu-los fins que treguin tota la bava....

+info
Peus de porc

Peus de porc

 Restaurant L'Avi Siscu (Ciutadilla) PREPARACIÓ: 1. Per bullir els peus: en una olla de pressió, poseu els peus amb el llorer, l’all i la sal, i cobriu-ho tot amb aigua. Des del mo...

+info
Amanida a l'estil 'poke' de pollastre amb vegetals i hummus

Amanida a l'estil 'poke' de pollastre amb vegetals i hummus

 Restaurant El Gat (Tàrrega) La moda dels 'pokes' ha arribat també a les Terres de Ponent amb un estil propi del territori i amb ingredients de proximitat. La necessitat de crear u...

+info
Torradeta de Santa Teresa amb gelat de vainilla i caramel

Torradeta de Santa Teresa amb gelat de vainilla i caramel

  Restaurant  La Fonda (Castellserà) PREPARACIÓ: 1. Talleu el pa de brioix a llesques iguals (n’han de sortir vuit llesques, quatre per ració) 2. Mescleu la llet, la llet condensad...

+info
Popets amb ceba

Popets amb ceba

 Restaurant Cafè l'Avenç (Bellpuig) PREPARACIÓ: 1. Peleu la ceba i els grans d’all. Talleu-los a la juliana. 2. En una cassola amb oli d’oliva, coeu la ceba, els grans d’all, els p...

+info
Rigatoni de rostit de pollastre i crema de ceps

Rigatoni de rostit de pollastre i crema de ceps

Restaurant Centro (Maldà) PREPARACIÓ: 1. Per als rigatoni: bulliu la pasta grenyal i reserveu-la. 2. Per a la crema de ceps: en una cassola baixa, coeu la ceba tallada a dauets amb...

+info
Melós de vedella a baixa temperatura

Melós de vedella a baixa temperatura

 Restaurant La Fontana (Bellpuig) PREPARACIÓ: 1. Marqueu les galtes a la paella, només per segellar-ne els quatre costats. 2. Poseu-les en una bossa d’envasar al buit que estigui p...

+info
Caneló de pollastre amb cremós de foie-gras i tòfona

Caneló de pollastre amb cremós de foie-gras i tòfona

  Restaurant Atípic (Agramunt) PREPARACIÓ: 1. Salpebreu el pollastre i poseu-lo al forn en una safata amb un raig d’oli. Feu-hi dues coccions: la primera, de 20 min, a 180 ºC, i la...

+info
Carxofes de l'Urgell a baixa temperatura amb cremós de ceps

Carxofes de l'Urgell a baixa temperatura amb cremós de ceps

 Restaurant El Celler de l'Artista (Tàrrega) PREPARACIÓ: 1. Netegeu les carxofes; intenteu que siguin totes de la mateixa mida, ja que així queden més bé al plat. Netegeu les escam...

+info

Oficina Comarcal de Turisme
C/ Agoders, 16
25300 Tàrrega (Lleida)
973 500 707
turisme@urgell.cat

SEGUEIX-NOS

Instagram
Facebook
Youtube
Wikiloc
 
   

     

    
  • Avís Legal
  • Política Cookies
  • Política de Privacitat
  • Fons fotogràfic
© 2023 Turisme Urgell - Tots els drets reservats.
Ebasnet Web Solutions
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis i raons tècniques, per a millorar la teva experiència de navegació, per a emmagatzemar les teves preferències i, opcionalment, per a mostrar-te publicitat relacionada amb les teves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació. Hem inclòs algunes opcions de configuració que et permeten dir-nos exactament les cookies que prefereixes i les que no. Prem ACCEPTAR per a consentir totes les cookies. Prem CONFIGURACIÓ per a decidir les opcions que prefereixes. Per a obtenir més informació sobre les nostres cookies accedeix a la nostra Política de cookies aquí: Més informació
Acceptar Rebutjar Configuració