Restaurant 2007 (La Fuliola)



PREPARACIÓ:

1. Poseu els peus de porc en una cassola amb aigua freda, dues cebes senceres, les fulles de llorer, sal i la copa de vi blanc, i deixeu-ho bullir 2 h 30 min. a foc mitjà. Aneu afegint-hi aigua, si cal.

1. Deixeu-ho refredar una estona i desosseu els peus: ha de quedar la meitat del peu sencera.

3. Per al farciment de ceps i botifarra negra: feu un sofregit de ceba tallada fina, amb els ceps laminats petits i la botifarra negra sense budell.

4. Poseu la mantellina en aigua 10 min., per netejar-la.

5. Per al muntatge: agafeu mig peu i farciu-lo amb la farsa de ceps i botifarra negra. Poseu-hi l’altra meitat de peu a sobre i emboliqueu-ho tot amb la mantellina, donant-li forma de peu.

6. Poseu-ho al forn 15 min., a 220 ºC.

7. Ho podeu acompanyar amb una Parmentier de patata.