Peus desossats farcits de ceps i botifarra negra
Restaurant 2007 (La Fuliola)

PREPARACIÓ:
1. Poseu els peus de porc en una cassola amb aigua freda, dues cebes senceres, les fulles de llorer, sal i la copa de vi blanc, i deixeu-ho bullir 2 h 30 min. a foc mitjà. Aneu afegint-hi aigua, si cal.1. Deixeu-ho refredar una estona i desosseu els peus: ha de quedar la meitat del peu sencera.
3. Per al farciment de ceps i botifarra negra: feu un sofregit de ceba tallada fina, amb els ceps laminats petits i la botifarra negra sense budell.
4. Poseu la mantellina en aigua 10 min., per netejar-la.
5. Per al muntatge: agafeu mig peu i farciu-lo amb la farsa de ceps i botifarra negra. Poseu-hi l’altra meitat de peu a sobre i emboliqueu-ho tot amb la mantellina, donant-li forma de peu.
6. Poseu-ho al forn 15 min., a 220 ºC.
7. Ho podeu acompanyar amb una Parmentier de patata.