Restaurant Llavall (Anglesola)



PREPARACIÓ:

1. Poseu l’os blanc en una cassola amb una mica d’oli.

2. Talleu la cansalada ibèrica a tires i el xoriço a rodanxes, i sofregiu-ho a la cassola.

3. Afegiu-hi el bitxo i la ceba, tallada petita, fins que es dauri una mica. Aboqueu-hi el tomàquet ratllat i aneu remenant-ho perquè no s’enganxi.

4. Quan el tomàquet estigui cuit, poseu-hi la tripa, tallada a quadradets, i aneu remenant-ho amb el sofregit, perquè en vagi absorbint el gust. Salpebreu-ho.

5. Quan la tripa s’hagi enrossit, afegiu-hi el brou de pollastre fins que la cobreixi. Quan arrenqui el bull, abaixeu el foc i deixeu que vagi fent xup-xup.

6. Per a la picada: en un recipient, poseu l’all, el pa torrat, les ametlles i el tomàquet i tritureu-ho.

7. Aboqueu la picada a la cassola de la tripa uns 10 min abans d’apagar el foc i remeneu-ho bé.